Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is Create Sites?

Create Sites is een online applicatie om zelfstandig op eenvoudige wijze via een browser zoals Internet Explorer websites te kunnen aanpassen en beheren zonder technische kennis. Dit alles gebeurt in een afgeschermde omgeving.

Is Create Sites een Content Management Systeem?

Ja, Create Sites is wat ook wel genoemd wordt een Content Management Systeem of kortweg CMS. Dit klinkt alleen heel erg groot, ingewikkeld en duur. Om niet meer te pretenderen dan het is, houden we het eenvoudig.

Kan Create Sites worden aangepast?

Uiteraard kan dit wel, maar dit is natuurlijk afhankelijk van de wensen en mogelijkheden. Nog mooier is het als bepaalde wensen ook interessant zijn voor andere licentienemers van Create Sites. Dan wordt het als standaard functionaliteit aan Create Sites toegevoegd. Dit scheelt natuurlijk aanzienlijk in de kosten. En naast de standaard modules zijn uitbreidingen op maat ook mogelijk.

Is Create Sites beschikbaar voor elke bestaande website?

Alhoewel Create Sites geschikt is om bijna alle websites te kunnen beheren, zal het momenteel alleen gekoppeld worden aan door Creational ontworpen websites, zowel bestaande als toekomstige.

Door wie is Create Sites ontwikkeld?

Create Sites is een product van Creational. Het is geheel in eigen huis ontworpen en ontwikkeld. Meer informatie over Creational is de vinden op de website.

Gebruikers

Hoeveel gebruikers kunnen er met Create Sites werken?

Een onbeperkt aantal gebruikers kan gebruik maken van Create Sites. Iedere gebruiker krijgt zijn eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Of een groep gebruikers deelt samen één account.

Ondersteund Create Sites gebruikersrechten?

In Create Sites kunnen verschillende soorten gebruikers met ieder hun eigen rechten worden ingesteld. Een hoofdredacteur heeft bijvoorbeeld meer mogelijkheden tot zijn beschikking dan een redacteur. En de beheerder kan nieuwe gebruikers aanmaken of verwijderen.

Rechten

Wordt Create Sites mijn eigendom?

Nee, Create Sites blijft altijd eigendom van Creational. Er wordt alleen een niet-exclusief recht verkocht voor het gebruik van Create Sites. De licentienemer mag Create Sites dan ook niet aanpassen en moet ervoor zorgen dat derden geen toegang hebben tot de code van Create Sites.

Hoe lang mag ik Create Sites gebruiken?

Create Sites mag zo lang en zo vaak gebruikt worden als nodig. Er wordt een niet-exclusieve licentie verleent voor onbepaalde tijd.

Heb ik recht op updates of upgrades?

Alle licentienemers van Create Sites hebben recht op updates. Dit zijn meestal kleine aanpassingen die voor een betere werking zorgen. Nieuwe functionaliteit komt in een nieuwe versie. Licentienemers kunnen een upgrade naar een nieuwe versie tegen een gereduceerd tarief verkrijgen.

Wat zijn de (licentie)voorwaarden voor Create Sites?

Voor Create Sites gelden naast de door Creational gehanteerde Algemene Voorwaarden en de Aanvullende Voorwaarden Interatief Media Ontwerpen ook de Licentievoorwaarden Create Sites. Deze voorwaarden worden standaard bij offertes en op aanvraag verstrekt. Neem daarvoor contact met ons op.

Mag ik Create Sites gebruiken als een derde mijn website gaat aanpassen?

Indien een derde partij de code van de website gaat aanpassen dan mag dit onder voorbehoud dat geen enkele code die onderdeel uitmaakt van Create Sites of nodig is om Create Sites te laten functioneren mag worden aangepast.

Wederverkoop

Kan Create Sites worden doorverkocht?

Create Sites is eigendom van Creational en mag niet worden doorverkocht tenzij Creational hiervoor schriftelijk toestemming heeft gegeven.

Kan ik als wederverkoper van Create Sites optreden?

Op dit moment is het niet mogelijk als wederverkoper van Create Sites op te treden. In de toekomst zou dit wel tot de mogelijkheden kunnen behoren.

Toch nog vragen?

Neem contact met ons op