Extra functionaliteit door modules

Extra functionaliteit door modules

Regelmatig nieuwsberichten of agenda-items plaatsen? Die ook nog eens automatisch op de homepage verschijnen en in een archief worden geplaatst? Of een portfolio of catalogus met meerdere foto's per project of product? Of bezoekers de mogelijkheid bieden om de website te doorzoeken of in één overzicht te tonen in de vorm van een sitemap? Of pagina’s en documenten afschermen? Overzichtelijk tientallen of zelfs honderden documenten beschikbaar stellen?

Create Sites kan voor extra functionaliteit direct of op een later moment worden uitgebreid met modules. Voor de meest voorkomende extra functies zijn ‘standaard' modules beschikbaar. Voor speciale wensen kunnen natuurlijk modules op maat worden gemaakt.

Meer informatie? Neem contact met ons op

 • Create News

  Voor het regelmatig plaatsen van nieuwsberichten. De laatste berichten worden automatisch op de homepage getoond. Zo zijn bezoekers direct op de hoogte. De nieuwsberichten worden ook automatisch na een bepaalde periode in het nieuwsarchief geplaatst. Zo blijft alles overzichtelijk en toch toegankelijk.
  Creëer nieuws met gemak.
  Create News.

 • Create Blog

  Voor het regelmatig plaatsen van artikelen. De laatste artikelen kunnen automatisch op de homepage worden getoond. Zo zijn bezoekers direct op de hoogte. De artikelen worden ook automatisch na een bepaalde periode in het archief geplaatst. Zo blijft alles overzichtelijk en toch toegankelijk. Het is ook mogelijk aan artikelen labels toe te kennen of een indeling in categorieën te maken.
  Creëer een blog met gemak.
  Create Blog.

 • Create Projects / Products

  Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Dat geldt zeker voor projecten en producten. Creëer daarom een portfolio met meerdere foto's per project of product. De foto's worden automatisch verschaald en bijgesneden. Voeg eventueel een korte omschrijving toe. En alle projecten of producten zijn overzichtelijk op te delen in categorieën.
  Creëer projecten of producten met gemak.
  Create Projects / Products.

 • Create Events

  Handig voor het overzichtelijk tonen van evenementen, seminars, open dagen en cursussen. Gebeurtenissen die binnenkort plaatsvinden verschijnen automatisch op de homepage. Bezoekers zien zo geen data over het hoofd. Gebeurtenissen die inmiddels hebben plaatsgevonden worden automatisch in een archief geplaatst.
  Creëer een agenda met gemak.
  Create Events.

 • Create Videos

  Video's overzichtelijk aanbieden? Dat kan. Creëer een videogallerij. Ondersteuning van video's (HTML5) voor tablets en smartphones. Ook video's van YouTube of Vimeo kunnen worden ingevoegd. Voeg eventueel een korte omschrijving toe. Alle video's zijn overzichtelijk op te delen in categorieën.
  Creëer een videogallerij met gemak.
  Create Videos.

 • Create Restrictions 

  Pagina’s en documenten afschermen? Individuele of groepen bezoekers krijgen ieder een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee ze kunnen inloggen.
  Creëer restricties met gemak.
  Create Restrictions.

Meer informatie? Neem contact met ons op